• Alle Produkte dem Warenkorb hinzugefügt.

HorecaTraders.com - erschwingliches und einfaches Online-Shopping

Sind Sie auf der Suche nach einem leisen und effizienten Handtrockner für Ihr Restaurant? Oder möchten Sie die Saison mit einem preiswertem Terassen-Wärmepilz verlängern? Oder suchen Sie nach einer professionellen Fritteuse?
Dann sind Sie bei HorecaTraders.com an der richtigen Stelle.

Hier können Sie alles rund um die Gastronomie in einem Shop finden. Sie sind eine Privatperson? Auch Privatpersonen haben die Möglichkeit bei HorecaTraders zu bestellen. Brauchen Sie eine neue Pfanne oder einen bestimmten Gemüseschneider, der sofort lieferbar ist? HorecaTraders bietet eine breite Palette von Gastro-Materialien an.

Suchen Sie ein spezielles Produkt oder haben einen bestimmten Wunsch? Bitte kontaktieren Sie unseren Kundenservice telefonisch unter +31 (0) 72 720 22 53 oder per E-Mail unter info@horecatraders.com.

HorecaTraders ist online rund um die Uhr verfügbar und bietet für allen Arten von Non-Food-Gastro-Produkte an, die Sie sich direkt in Ihren Gastronomiebetrieb liefern lassen können. Wir wünschen Ihnen viel Spaß auf unserem Online-Shop.

Lesen Sie mehr
Tafeldektips voor de paasbrunch!
Over een paar weken is het alweer Pasen. Een mooi moment om de tafel eens extra feestelijk aan te kleden. Of het nu om een ontbijtje met de familie gaat of over een luxe paasbrunch, bij HorecaTraders hebben we voor ieder wat wils. Een sfeervolle tafel creëren hoeft niet per se veel moeite te kosten. In deze blog geef ik u daarom de beste tips voor een mooi gedekte paastafel.
Lesen Sie mehr
Hoe maak ik mijn barbecue schoon?
De lente is officieel begonnen. De barbecue kan weer tevoorschijn worden getoverd! Natuurlijk is het heerlijk om zomerdag te barbecueën, maar het schoonmaken is voor de meeste mensen geen klus om naar uit te kijken. In deze blog vertel ik u daarom hoe u de barbecue het beste kunt schoonmaken.
Lesen Sie mehr
Serviestrends voor de horeca!
Servies is al lange tijd geen bijzaak meer in de horeca. De tijd dat het alleen maar draaide om de gerechten op de borden is voorbij. Gasten willen tegenwoordig niet meer van een simpel bord eten. De gedekte tafel moet een beleving zijn. Het servies mag gezien worden! Zet het traditionele witte porselein maar in de kast en maak plaats voor servies in allerlei bijzondere kleuren en vormen. In deze blog vertel ik u over de laatste serviestrends en hoe HorecaTraders u hierbij van het juiste servies kan voorzien.
Lesen Sie mehr
Kokskleding & serveerkleding van HorecaTraders
Voor iedere horecaondernemer is het belangrijk om een frisse en verzorgde uitstraling maken naar uw klanten. Bedrijfskleding kan daar een grote rol in spelen. In deze blog vertellen wij u graag hoe HorecaTraders u kan helpen bij het uitkiezen van geschikte horecakleding.
Lesen Sie mehr
Gezonde en bewuste foodtrends van 2019
We zitten inmiddels alweer 10 dagen in het nieuwe jaar. Wij hopen dan ook dat u een goed begin van 2019 achter de rug heeft. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen! Daarom zijn wij zijn op zoek gegaan naar dé foodtrends voor 2019, waar u als horecaondernemer zeker uw voordeel uit kan halen en waarmee u uzelf kunt onderscheiden.
Lesen Sie mehr

Alle