Een professionele staafmixer kiezen

  • Posted on
  • By Bram Toet
  • 0
Een professionele staafmixer kiezen

Een professionele staafmixer kiezen

De professionele staafmixer is de ideale oplossing voor het bereiden van diverse gerechten. Het is een must have in een drukke horecakeuken. We begrijpen dat je hier vragen over hebt. Daarom gaan we in onze nieuwste blog dieper in op de praktische overwegingen die je mee kunt nemen als je op zoek bent naar een professionele staafmixer.
Vervolgens bekijken we enkele van de modellen staafmixers die we voor u beschikbaar hebben uit ons grote assortiment. Eindelijk hebben we een heerlijk recept voor champignon soep bedacht dat je meteen wilt maken. Lees verder en leer meer over dit handige product!

 

Aandachtspunten voor het kiezen van een professionele staafmixer

Bij het kiezen van een professionele staafmixer zijn er een aantal handige punten om rekening mee te houden tijdens je zoektocht. We zetten ze hieronder op een rij:

  • Allereerst kun je het beste kijken wat je gaat mixen met een professionele staafmixer. Zo heb je bij het maken van een dikkere saus een mixer nodig met een grotere capaciteit dan bij het mixen van ijs. De staafmixer is voor vele doeleinden te gebruiken zoals: pureren, mixen of het blenden van heerlijke sauzen.

 

  • Daarnaast is de professionele blender met uitneembare bodem het meest praktisch. Zo maak je de mixer gemakkelijk en snel schoon. Dit bespaart tijd die u aan andere taken kunt besteden.

 

  • Let ook op hoeveel je gaat mixen. Hierdoor kun je beter kiezen tussen verschillende professionele staafmixers. Ze zijn er in verschillende maten: voor kleine, middelgrote of grote keukens.

 

 

Welke modellen staafmixers zijn er in ons assortiment?

Er zijn verschillende modellen professionele staafmixers. We hebben een uitgebreide collectie zodat u het product kunt kiezen dat het beste bij uw keuken past. Hieronder presenteren we drie modellen die volgens ons een echte aanwinst zijn voor uw horecakeuken.

We hebben bijvoorbeeld een basis Hendi staafmixer. Deze staafmixer is gemaakt van ABS-omhulsel en roestvrijstaal. Het mes is ook gemaakt van roestvrij staal met een stevige titanium coating. Het apparaat heeft een krachtige motor waarmee je hoeveelheden van 1 tot 4 liter kunt verwerken. Een perfecte staafmixer voor verschillende gerechten!

Dan hebben we ook nog de staafmixers van Bartscher. De Bartscher MX 235 Plus is uitgerust met een passende garde en emulgator waardoor ook roeren, kloppen en emulgeren mogelijk is. De mixer heeft een ABS plastic huizing en een schacht van RVS, zodat hij wel een stootje kan hebben. Dit complete pakket rondom de handige staafmixer laat niks aan de wensen over.

Daarnaast bieden wij verschillende soorten Robot Coupe professionele handmixers aan die ideaal zijn voor gebruik in professionele keukens. Robot Coupe MP 600 Ultra is speciaal ontworpen voor de bulk voorbereiding. Je komt deze staafmixer vaak tegen in een grote keuken waar de mixer veel wordt gebruikt. Het apparaat heeft een vermogen van maar liefst 850 watt, een toerental van 9500 rpm en een stanglengte van 600 mm. Wat ook heel praktisch is, is dat het product wordt geleverd met een roestvrijstalen muurbeugel. Hierdoor berg je de staafmixer gemakkelijk op en krijg je hem snel weer wanneer je hem nodig hebt. Het gewicht van de professionele staafmixer is 7, kg.

 

 

Heerlijke romige champignon soep

Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn. Veeg de witte champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit 50 g boter (per 4 personen) in een soeppan en fruit de ui 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook de laatste minuut toe.

Ris de blaadjes tijm van de takjes. Voeg de witte champignons en ⅔ van de tijm toe aan de pan en bak 10 min. mee. Roer regelmatig. Voeg na 7 min. de bloem toe en bak de laatste 3 min. mee. Verkruimel de bouillontabletten erover en voeg het water toe. Laat 10 min. zachtjes koken met de deksel op de pan.

Veeg ondertussen de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verhit de rest van de boter in een grote koekenpan en bak de kastanjechampignons op middelhoog in ca. 5 min. vuur bruin. Breng op smaak met zout en peper.

Voeg 100 ml slagroom (per 4 personen) toe aan de soep en pureer met een professionele staafmixer tot een gladde soep. Verdeel de soep over kommen. Verdeel de gebakken kastanjechampignons, de rest van de slagroom en de rest van de tijm erover.

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published