Serviestrends voor de horeca!

  • Geschrieben am
  • Durch Martijn
  • Geposted in servies, trends
  • 0
Serviestrends voor de horeca!

Servies is al lange tijd geen bijzaak meer in de horeca. De tijd dat het alleen maar draaide om de gerechten op de borden is voorbij. Gasten willen tegenwoordig niet meer van een simpel bord eten. De gedekte tafel moet een beleving zijn. Het servies mag gezien worden! Zet het traditionele witte porselein maar in de kast en maak plaats voor servies in allerlei bijzondere kleuren en vormen. In deze blog vertel ik u over de laatste serviestrends en hoe HorecaTraders u hierbij van het juiste servies kan voorzien.

Natuurlijk ogend servies

Handgemaakt servies is uniek en geeft een authentieke uitstraling aan uw horecagelegenheid. Door de kleine imperfecties is ieder stuk net even anders, en daardoor “one of a kind”. Neem bijvoorbeeld de Klinger servies serie. Dit servies is met de hand afgewerkt en heeft unieke patronen door het reactief glazuur. Dit servies is beschikbaar in verschillende aardetinten, waarmee u een rustige en frisse uitstraling op tafel creëert.

 

 

Vintage

Wat tegenwoordig ook bij veel horecaondernemers in de smaak valt is de vintage look. Hierbij moet u denken aan rustieke porselein servies, zoals het Mineral servies van HorecaTraders. Deze serviesset is een combinatie van lichtgewicht porselein met de steenachtige tinten van de natuur. Het vintage servies is geschikt voor elk soort horecagelegenheid, maar zal helemaal tot zijn recht komen in bistro’s, hotels en restaurants.

 

 

Hotel chic

Bent u op zoek naar een wat luxer ogend servies? Hiervoor biedt HorecaTraders de Fusion serviesset. Deze set is ideaal voor de horecaondernemer die voor een strakke en moderne look gaat. De serviesset is allesomvattend, van kopjes en schotels tot kommen en schalen. Bovendien is de Fusion set vaatwasmachinebestendig en zijn de randen stootvast. Uw gerechten en drankjes smaken zoveel beter met dit mooie servies!

Kommentare

Sei der erste der einen Kommentar schreibt....

Schreibe einen Kommentar
* Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.
* Pflichtfelder